kerstgala_sitehome

Werkzaamheden
Concept en creatie uitnodigingen, analoog als digitaal

Projectinformatie
Sinds 2014 maken wij alle uitnodigingen voor het gezamenlijke kerstgala van de Commerciële clubs (JCC-CCG-CCGS) in Groningen. Elk jaar hebben we een mooie vrije opdracht om er iets leuks van te maken. Na een aantal jaren met gedrukte kaarten zijn we laatste jaren overgestapt op de digitale uitnodiging per email en inschrijving via de website. We hebben een paar mooie landingspagina’s en kaarten gemaakt voor elke vereniging in een vrolijke kerstsfeer… 😉

Deze versie is wederom door EYEGO vormgegeven en technisch gebouwd en de uitnodiging is verstuurd naar alle leden! Via de website kan men het programma bekijken, informatie inzien maar ook aanmelden natuurlijk. Verbinden en activeren, op een inspirerende locatie..

 

Door de commerciële clubs wordt een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd. De inhoud ervan varieert van pure ontspanning tot het vergroten van kennis, vaardigheden of (zelf)inzicht over zaken die je in je werk, en natuurlijk ook in je privéleven, zeer van pas kunnen komen. Tijdens alle activiteiten kun je ervaringen delen en (zakelijke) contacten leggen in een plezierige, informele sfeer.

Bekijk het op www.kerstgalagroningen.nl