Werkzaamheden
Concept en creatie huistijl, drukwerk en ontwikkeling website

Projectinformatie
Met de start van een nieuw bedrijf ben je ook bij EYEGO aan het juiste adres. Voor TECTNIQUE hebben we een super strak en opvallend beeldmerk en huisstijl ontwikkeld die aansluit bij de wensen… Daarnaast is ook de responsive website door EYEGO ontwikkeld…

 

Na een paar brainstormsessies met de opdrachtgever hebben wij een op maat gemaakt ontwerp gemaakt, waarbij de wensen qua uitstraling en look-en-feel naar boven kwamen. Een superstrak ontwerp, passend bij de werkzaamheden en de architectuur- en bouwwereld waar TECTNIQUE een spil in is.

“TectNique ondersteunt (in een vroeg stadium) door de ruimtelijke, technische- en financiële aspecten van bouwwerken integraal te toetsen. En maakt inzichtelijk hoe technische toegevoegde waarde van producenten en bouwmaterialen tot z’n recht komt in het gerealiseerde totaalproduct.”

Daarnaast is het ook mogelijk om een element als de Q als een schakel te gebruiken als handtekening op bijv. kaartjes, bouwborden etc. Qua kleur is er geen kleur 😉 Zwart en wit. Deze stijl is doorgevoerd in visitekaartjes, briefpapier, website en bouwborden. Ook is er een responsive website voor TECTNIQUE ontwikkeld die aansluit bij de diverse communicatiemiddelen.

Het resultaat is een tevreden opdrachtgever!

 logo_klanten_eyego_2017_Pagina_03