App_serie_BaSystemen_2014

Werkzaamheden
Ontwikkeling mobiele apps, Branding, Web Design

Projectinformatie
BaSystemen denkt met u mee! En om het u nog makkelijker te maken hebben wij voor BaSystemen een gasdetectie-app ontwikkeld, voor gebruik op iOS en Android mobiele platform (telefoon en tablet). Middels deze app kun je je nu nog makkelijker zelf verdiepen in stoffen en producten, de juiste meter zoeken bij het te meten gas en je kunt inzien welke alarmwaarden je het beste kunt hanteren.

Het is voor de klant een extra handvat en geen vervanger van de service. Naast de apps is er ook een helder te gebruiken website ontwikkeld in dezelfde stijl van BaSystemen.

BaSystemen is een jong, servicegericht bedrijf. Totaalleverancier in meetinstrumenten voor Arbo, milieu en veiligheid in Groningen.

Ze verkopen, verhuren, adviseren en onderhouden meters zoals geluidsmeters, stofmeters, stralingsmeters en gasdetectie. Het onderscheidend vermogen is meedenken, daarom willen zij ook graag door middel van deze app laten zien dat zij graag kennis delen. Kijk ook op www.basystemen.nl of op www.gas-detectie.nl.