Aanleveren bestanden

Bestanden met persoonsgegevens

Verwerkersovereenkomst
Als je persoonsgegevens aan ons verstrekt en wij deze voor jou moeten verwerken bij een opdracht komt de AVG om de hoek kijken. We krijgen allebei een rol. Jij wordt Verwerkingsverantwoordelijke en wij worden de Verwerker. Bij beide rollen horen regels om te voldoen aan de wetgeving. Bij EYEGO werken we daarom met een Verwerkersovereenkomst. Deze is standaard van toepassing op onze dienstverlening, tenzij je zelf andere afspraken met ons maakt.

Aanleveren bestanden
We adviseren je om bestanden op de volgende manier bij ons aan te leveren.

  1. Neem telefonisch contact op met degene aan wie je het bestand gaat versturen en controleer of je over het juiste e-mailadres beschikt.
  2. Beveilig het bestand met een wachtwoord, zodat alleen degenenen die het wachtwoord hebben dit bestand kunnen openen. Gebruik een wachtwoord-generator om een veilig wachtwoord te genereren met bijvoorbeeld 16 tekens waaronder een hoofdletter, kleine letter, een cijfer en een leesteken.
  3. Verstuur het bestand a) via e-mail naar het bij punt 1 afgestemde e-mailadres of b) via een dienst als WeTransfer.com als het bestand te groot is als e-mailbijlage (groter dan 8MB).
  4. Verstuur via een ander medium het wachtwoord van het bestand. Gebruik hiervoor a) een SMS bericht of b)  een dienst als https://onetimesecret.com/ waarbij je tevens een wachtwoord op dit bestand kunt meegeven die je telefonisch of per SMS doorgeeft.
  5. Controleer of de bestanden in goede orde zijn aangekomen.

Verwerking persoonsgegevens door ons

We verwerken de persoonsgegevens binnen de kaders van de opdracht. Na afronding van de opdracht verwijderen wij de persoonsgegevens. Wij bewaren die dus niet. Bij een nieuwe opdracht lever je opnieuw de benodigde persoonsgegevens aan.

Bestanden zonder persoonsgegevens

Als je bestanden aanlevert voor een opdracht houd dan rekening met het volgende:

  • Bestanden/bijlagen tot 8MB kunnen via e-mail bij ons worden aangeleverd;
  • Bestanden/bijlagen groter dan 8MB kun je aanleveren met een dienst als WeTransfer.com;
  • Als je fotobestanden via e-mail verstuurt, zien we die graag in een ZIP-bestandaangeleverd. Het kan namelijk voorkomen dat een e-mailprogramma de fotobestanden verkleint als ze als losse bijlagen in de e-mail worden verstuurd.