Werkzaamheden
Concept en creatie, web en app design vernieuwde app en website Bevingschadeherstel.nl

Projectinformatie
Reuring in Groningen! Lancering van een nieuw initiatief in de provincie Groningen m.b.t. de aardbevingen en het herstel van de schade daarvan, www.bevingschadeherstel.nl app en website. Dé eerste app voor iOS en Android voor meten en herstellen van schade van bevingen, uniek en nieuw in het Groninger landschap!

 

In het kader van de vrije keuze voor een aannemer zorgt Bouwgroep BSH uit Kolham voor totale ontzorging en begeleiding van gedupeerden van A tot Z in het proces met aardbevingschade. Hiermee kun je als gedupeerde via een heldere navigatiemogelijkheid zeer snel meer informatie verkrijgen over het melden van een schade en de bevingschadeherstel-procedure en/of het aanvragen van subsidie voor energiebesparende maatregelen in het aardbevingsgebied. Deze aanvraag kunt u dus vanaf de eigen woning of zelfs andere locatie doen, tevens is het mogelijk met het toevoegen van (extra) ondersteunende foto’s uw verhaal concreet te onderbouwen!

Nieuwe update! De app en website hebben een nieuwe update gekregen met een bevingmeter, een tabel met laatste aardbevingen en push notificaties voor ontvangen van berichten over aardbevingen in de Provincie Groningen.

Een groot succes! De reacties en het gebruik van de app en website zijn tot op heden zeer goed, de aanmeldingen stromen dagelijks binnen. We zijn verantwoordelijk voor het totale proces van creatie tot technische implementatie van de diverse apps en website… neem dus ook eens contact op met Arjen Visscher voor meer informatie over dit project!

Wolthuis_powerpoint_2015_280915