Werkzaamheden
Concept en creatie huisstijl, communicatiemiddelen, vlaggen, website met online boekingssysteem

.

Projectinformatie
Na de overname door de nieuwe eigenaren volgt een nieuwe frisse huisstijl en een prachtige website (met een online boekingssysteem) voor Erfgoedlogies Boerderij De Westerlinden in Ten Boer, vlakbij Groningen.

Dat was de opdracht voor EYEGO, de inspiratie komt van de 4 linden voor de deur van de boerderij. Ook laten we (losse uitgelichte) delen uit het beeldmerk terugkeren in het beeld voor de diverse arrangementen, vlaggen, visitekaartjes e.d.

Als gast van De Westerlinden verblijf je in een monumentale boerderij met alle gemakken van nu. Deze karakteristieke boerderij ligt op een wierde in de oude kern van Ten Boer (Groningen) en is in samenwerking met Monumentenzorg zoveel mogelijk terug gebracht in de oorspronkelijke 18e-eeuwse stijl. Je proeft de authentieke sfeer en geniet tegelijkertijd van luxe en comfort.

De Westerlinden is aangesloten bij Erfgoedlogies Nederland en staat vermeld in de Michelingids. Boerderij De Westerlinden staat op een historische plek. De Benedictijner monniken hadden hun groentetuin op de plek waar nu de boerderij staat. Het bijbehorende klooster is er helaas niet meer maar de kloosterkerk staat nog steeds op de terp, op nog geen 10 kilometer van de stad Groningen. Naast overnachten kun je als gast van De Westerlinden ook gebruik maken van de privé saunade vergaderruimte of genieten van onze speciaal samengestelde arrangementen.