Werkzaamheden
Concept en creatie huisstijl, communicatiemiddelen (brochures, flyers e.d.), drukwerk, merchandise en ontwikkeling website.

.

Projectinformatie
Met de start van een nieuw bedrijf ben je ook bij EYEGO aan het juiste adres. Voor Gonnie Smit Hypotheekadvies in Bedum hebben we een fris en opvallend beeldmerk en huisstijl ontwikkeld die aansluit bij haar wensen… Daarnaast is ook de responsive website door EYEGO ontwikkeld…

Na een paar brainstormsessies met de opdrachtgever hebben wij een op maat gemaakt ontwerp gemaakt, waarbij de wensen qua uitstraling en look-en-feel naar boven kwamen. Je kunt dan denken aan een zwierig font, speels, duidelijk, elegant en vrouwelijk etc. Alle wensen zijn meegenomen en tot uiting gekomen. Met als resultaat; een uniek beeldmerk!

Daarnaast is het ook mogelijk om het logo te gebruiken als handtekening op bijv. kaartjes etc. De kleuren zijn subtiel op elkaar afgestemd, antraciet met een roze touch. Deze stijl is doorgevoerd in visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen en advertenties. Ook is er een responsive website voor Gonnie Smit Hypotheekadvies ontwikkeld die aansluit bij de diverse communicatiemiddelen.

Het resultaat is een tevreden opdrachtgeefster!