Werkzaamheden
Concept en creatie huisstijl, drukwerk en ontwikkeling webshop

Projectinformatie
Door tv programma’s zoals Blue planet II en recentelijke artikelen waarin wij lezen over de vreselijke hoeveelheid plastic in ons huidige milieu is Straight Up Straws uit Groningen geïnspireerd om een steentje bij te dragen om hier verandering in aan te brengen en kwamen met het idee om een onderneming te starten met biologisch afbreekbare rietjes. Naar schatting worden er per jaar tussen de 3 en 5 miljard rietjes verbruikt, alleen in Nederland! Hiermee kunnen we dus zeker een stapje in de goede richting zetten.

Met die vraag kwam Straight Up Straws bij EYEGO terecht voor de ontwikkeling van een huisstijl en de ontwikkeling van een online webshop! Het kleurrijke beeldmerk is geïnspireerd op de doelgroep van de onderneming; namelijk de horeca en grootverbruikers…

Je kunt er een bar inzien met daarop de diverse typen glazen die gebruikt worden in de horeca. Want voor elke type glas is er ook een type papieren rietje… zelfs voor warme drinken kun je iets vinden.

Door de webshop van Straight Up Straws te bezoeken kun je snel diverse rietjes bestellen (met keuze uit diverse categorieën) en ontvangen, hiervoor kun je terecht op de webshop van www.rietjevanpapier.nl

Alle rietjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en zullen binnen een aantal weken volledig zijn afgebroken. De rietjes voldoen aan alle huidige hygiëne eisen, zowel EU als internationale eisen. Ze werken uitsluitend met papier, karton en hout pulp Cello.

 

SUPS_eyego_Pagina_1