Werkzaamheden
Concept en creatie huisstijl, communicatiemiddelen (brochures, flyers e.d.), drukwerk, beursstands, merchandise en ontwikkeling website (incl. online webshop)

.

Projectinformatie
BaSystemen denkt met u mee! BaSystemen helpt veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten dagelijks om werkplekken veiliger en gezonder te maken. Een veilige en gezonde omgeving is een voorwaarde om ergens met plezier te werken. En mensen die met plezier hun werk doen, werken harder, efficiënter en letten beter op. Gezondheid, veiligheid en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

BaSystemen is een jong, servicegericht bedrijf. Totaalleverancier in meetinstrumenten voor Arbo, milieu en veiligheid in Groningen. Ze verkopen, verhuren, adviseren en onderhouden meters zoals geluidsmeters, stofmeters, stralingsmeters en gasdetectie.

Voor BA Systemen werkt EYEGO al langere tijd, op het gebied van marketing en communicatie, bijvoorbeeld het ontwerpen van beursstands, huisstijl en communicatiemiddelen, brochures, websites en apps…

 

Het onderscheidend vermogen is meedenken, daarom willen zij ook graag door middel van de www.gas-detectie.nl app laten zien dat zij graag kennis delen. Het is voor de klant een extra handvat en geen vervanger van de service. Naast de apps is er ook een helder te gebruiken website ontwikkeld in dezelfde stijl van BaSystemen.

Kijk ook op www.basystemen.nl