Werkzaamheden
Concept en creatie huisstijl, jubileum magazine, menukaarten, website

Projectinformatie
Time Out is dan wel beroemd om z’n spare ribs en saté, en het geheime recept is al zo’n 40 jaar onveranderd, maar verder staat de tijd er niet stil. Hier is plaats voor iedereen. Kinderen vullen een kleurplaat, terwijl zakenmensen zaken doen, een jubilaris met gezelschap jubileert, de vereniging vergadert, kroegtijgers quizzen, koppels zijn er op hun eerste date en vieren er misschien ooit hun huwelijksreceptie… En in het weekend gaat de gezelligheid door, regelmatig tot in de heeeeeele kleine uurtjes. Afspreken in Groningen? Je treft elkaar altijd in Grand Café Time Out!

Met de vormgeving en totale productie (van concept tot drukwerk) van een mooi jubileum glossy (en een prachtige uitnodigingskaart) ter ere van het 35-jarig bestaan van het familiebedrijf zijn de eerste stappen gezet naar het verdere grafisch ontwerp en uitwerking van de huisstijl.

Sindsdien zijn natuurlijk onder andere alle lunch-, borrel-, wijn- en dinerkaarten opgefrist. Daarnaast is de nieuwe website geheel responsive gebouwd met een aparte mobiele versie voor tablets en smartphones. Nog sneller een reservering plaatsen bij dit mooie en veelzijdige restaurant! Niet voor niets is de pay-off “van lunch tot late borrel…” cheers!