"Start selling"

Het verkopen begint met een webshop...

De ontwikkeling van een webshop is bij EYEGO in goede handen, bij ons worden die gebouwd vanuit de gebruikerservaring, maar we zitten natuurlijk ook bovenop de veiligheid en ook privacy heeft topprioriteit. Eyego Creative Studio heeft als meerwaarde het inzicht voor de grafische vormgeving en inhoud. En kan je webshop daardoor ook meer deel uit laten maken van de totale communicatiestrategie of als uithangbord van je ‘stenen’ winkel.

Maar naast het ontwikkelen van de webwinkel kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn met de bereikbaarheid van je webshop. Dit kan via de ontwikkeling van banners voor social media als Twitter of Instagram, of het inzetten van een Google Adwords campagne. We onderhouden je webshop qua updates, monitoren en sturen je bezoekers van je website ook bij. Compleet van A tot Z.

Veilig en bereikbaar
Een veilig, toegankelijke, succesvolle gebruikersgemak zijn de basis van elke webshop die wij ontwikkelen, daarnaast adviseren én leveren wij u een prachtig aangepaste interface ontwerp die elke website tot een uniek en onderscheidend product maakt.

Specialisten
We hebben ons gespecialiseerd in diverse Content Management Systemen (Magento/Drupal/Woocommerce). Ook zitten wij bovenop de veiligheid, maar ook privacy heeft topprioriteit. Daarnaast gaan we natuurlijk altijd van een responsive webshop, zodat je webwinkel altijd geschikt is voor elk device.

Ontwikkeling webdesign en mobiele applicaties
Naast het ontwerpen en bouwen van e-commerce oplossingen hebben we ook ruime ervaring met ontwikkeling van mobiele applicaties, webapplicaties en andere oplossingen als portals of software op maat.