Wij creëren meerwaarde aan je website

Toegangspoort tot je bedrijf of organisatie!

Webdesign en het bouwen van mobiele applicaties vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen hier video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie anders. Websites en Apps worden bij ons gebouwd vanuit de gebruikerservaring, Eyego Creative Studio heeft als meerwaarde het inzicht voor de grafische vormgeving en inhoud. En kan websites daardoor ook meer deel uit laten maken van de totale communicatiestrategie.

Maar naast het ontwikkelen van de website kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn met de bereikbaarheid van je website. Dit kan via de ontwikkeling van banners voor social media als Twitter of Instagram, of het inzetten van een Google Adwords campagne. We onderhouden je website qua updates, monitoren en sturen je bezoekers van je website ook bij. Compleet van A tot Z.

User interface Design (UI)
Succesvolle gebruikerservaring en -gemak is de basis van elke website die wij ontwikkelen, daarnaast adviseren én leveren wij u een prachtig aangepaste interface ontwerp die elke website tot een uniek en onderscheidend product maakt.

Specialisten
We hebben ons gespecialiseerd in diverse Content Management Systemen (Magento/Drupal/Woocommerce). Daarnaast gaan we natuurlijk altijd van een responsive website, zodat je website altijd geschikt is voor elk device.

Ontwikkeling webdesign en e-commerce
Naast het ontwerpen en bouwen van websites zijn we ook beschikbaar voor mobiele applicaties, webapplicaties en e-commerce oplossingen. We hebben ruime ervaring met diverse Content Management Systemen (Magento/Drupal/Woocommerce) die voldoen aan diverse doelen van onze klanten. Doordat wij het surf- en klikgedrag van gebruikers begrijpen, creëren wij een goed platform voor desktops, tablets of mobiele telefoons.