De visuele identiteit van een organisatie..

Je huisstijl ontwerpen? Wij maken er werk van!

Met talloze jaren ervaring op het gebied van ontwikkeling van identiteiten en merken ben je bij EYEGO aan het juiste adres. We gaan dus graag met je in gesprek over het huisstijl ontwerpen van je bedrijf, imago en de uitstraling naar de buitenwereld. Maar vergeten natuurlijk ook je interne organisatie niet.

Maar een nieuw logo ontwerpen, beeldmerk, een restyling óf een complete nieuwe huisstijl ontwerpen begint voornamelijk met jou. We houden je graag een spiegel voor, met o.a. de volgende vragen:

  • Hoe is je bedrijf ontstaan?
  • Wat heeft julie gevormd?
  • Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?
  • Hoe omschrijven klanten jullie?
  • Hoe omschrijven werknemers jullie?
Op basis van diverse vragen en antwoorden in een brainstormsessie gaan we aan de slag om dit te verbeelden in een (aantal) prachtige concepten die recht doen aan je organisatie. Die werken we daarna uit tot een complete huisstijl met diverse communicatiemiddelen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een logo, visitekaartjes, brochures, webdesign, online & offline campagnes, reclame-uitingen en alles wat we maar kunnen bedenken. En het drukwerk regelen we ook tot in de puntjes…
Laat je dus verrassen!

Strategie
We gaan graag met jou brainstormen over je ideeën en plannen… Of je nu een startup, MKB+ of nog groter bent. Welke richting, positionering en strategie gaan we samen met je vormgeven, voordat we aan de slag gaan. Het leukste proces wat er is, we houden je graag een spiegel voor.

Concept
Na de eerste brainstormsessie(s) is het tijd om de strategische route uit te werken met het grafisch ontwerp van de nieuwe identiteit. De ontwikkeling van het beeldmerk, schetsen van de diverse communicatiemiddelen… Het begint echt te leven!

Creatie
Als we tevreden zijn, beginnen we aan de uitwerking van je nieuwe identiteit. We ontwerpen je brochures, visitekaartjes, reclame-uitingen en website, regelen het drukwerk of de (pers)introductie van je nieuwe merk, en alles wat maar geproduceerd kan worden…. We zijn live!